2017. augusztus 10., csütörtök

Szarvas titkai



A nyaralás szervezése közben olyan sok linkre kattintott már, hogy ez elkerülte volna a figyelmét? Új, izgalmas programlehetőség Szarvason családok, baráti társaságok számára.


Titkok kertje

Az idők kezdetén az emberek még megértették a fák, a virágok és a cserjék nyelvét. A természet megsúgta a vadászoknak, hol bújkálnak a vadak, cserébe az ember megvédte és csodálta a fák lombjait. Mára az embert magával ragadta a technika sodrása, és a fák elnémultak, majd elrejtették titkukat egy szoba mélyére, bízva abban, hogy egykori társa meg fogja találni a hozzá visszavezető utat.

Érdemes kipróbálni az ügyességi feladatot azoknak, akik kedvelik az izgalmas, játékos próbatételeket. A küldetés az, hogy megtalálják a természet titkát összehangolt csapatmunkával, megoldva a logikai és ügyességi feladatokat.
További információ, bejelentkezés: http://korostourist.hu/titkok-kertje-szarvas/


Az idő fogságában


Új szabadulós szoba várja az érdeklődőket a szarvasi lelkészi hivatalban, melynek lépcsői a múltba vezetnek, hiszen a résztvevők egy időutazáson vehetnek részt itt: a város ódon utcái, és híres személyiségei is felbukkannak. Az Evangélikus Ótemplom valamikori óralapja is emlékezteti a játékosokat az idő múlására, amiből ezúttal csak 60 perc áll a rendelkezésükre: a kiutat összehangolt csapatmunkával, logikával, kreativitással kell a vállakozó szelleműeknek megtalálniuk.
További információ, bejelentkezés: http://titkosszoba.hu/





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedvencünk a pozsár avagy 10 ok, miért szeretjük a pontyot

A ponty. Lerágott csont, gondolnánk. Azonban sokszínűsége miatt lehetetlen megunni. A sokszínűséget pedig akár szó szerint is érthetjük…, l...